Meevaren op een zeeschip

Meevaren op een zeeschip 

Altijd al een keer willen meevaren op een zeeschip? Of gewoon een dag of week weg van het vaste land? Bij Offshore Lauwersoog kun je meevaren op het grote motorschip Tender. Dit zeewaardige vaartuig is maar liefst ruim 42 meter lang en 7,5 meter breed. 

De MS Tender wordt voor meerdere doeleinden ingezet. Ons motorschip is uitgerust met de modernste apparatuur en wordt voor diverse werkzaamheden ingezet. Bijvoorbeeld voor de sportvisserij, rondvaart tochten, survey bodemonderzoek en bij offshore werkzaamheden.

Je kan een plek op het dek reserveren om een dagje te gaan zeevissen. Maar ook voor het loodswezen, boot transport, als hotelschip, watermarkering, duikwerkzaamheden en andere doeleinden. Wil je meer weten over meevaren op een schip? Neem contact met ons op. 

Meevaren op een schip

Meevaren op een schip is een avontuurlijke reis voor iedere passagier. Grote schepen, zoals MS Tender of een containerschip bereiken plekken waar vliegtuigen en grote massa niet komen. Van deze mooie plekke kan je genieten. 

Een bijkomend voordeel van reizen over water is dat het een stuk duurzamer is dan reizen met het vliegtuig. Wil je meevaren op een zeeschip? Neem dan eens contact op met Offshore Lauwersoog. 

Zeevissen

Bij Offshore Lauwersoog kan je de MS Tender voor één of meerdere dagen huren voor zeevissen. Een dagje zeevissen op de Noordzee met je collega’s bijvoorbeeld. Het is een unieke manier om een fantastisch bedrijfsuitje te organiseren of voor een lancering van een nieuw product. 

Nodig je klanten uit en vier het jubileum van het bedrijf tijdens een barbecue op het grote schip. Op MS Tender is plek voor maximaal 75 personen. Aan boord zijn er 20 slaapplekken. De catering kunnen wij uiteraard volledig voor je verzorgen. Er zijn tal van mogelijkheden om ons nostalgische vaartuig te huren en mee te varen. 

Wil je meer informatie over het huren van ons motorschip? En wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met Offshore Lauwersoog. Onze schipper Frank en zijn schip bemanning verheugt zich erop om samen een mooie vaart te maken op zee. 

Stage schipper

Wil je ervaring opdoen tijdens een stage als schipper? Bij Offshore Lauwersoog varen we geregeld voor een langere periode uit voor diverse werkzaamheden. 

Offshore Lauwersoog kan Rijkswaterstaat ondersteunen bij de aanleg en onderhoud van de watermarkering op onder andere de Noordzee. Wij verzorgen ook tijdelijke huisvesting op het water bij offshore projecten. Naast de service als hotelschip kan je ons schip huren voor andere werkzaamheden. 

Zoals standby werkzaamheden voor platforms op zee, inspecties, als bevoorradingsschip en als duikschip voor onderwater werkzaamheden. Wil je meer weten over de service en diensten van Offshore Lauwersoog? Wil je een stage lopen of gewoon een dagje mee, bijvoorbeeld tijdens de Sail Harlingen? Neem dan zeker contact met ons op.