Hotelschip

Hotelschip

Een hotelschip is de ideale oplossing voor tijdelijke huisvesting van jouw personeel tijdens offshore projecten. Een flexibele accommodatie op het water biedt uitkomst voor een slaapaccommodatie bij het bouwen van bijvoorbeeld windparken op zee.

Bij Offshore Lauwersoog kan je onze MS Tender inhuren als hotelschip. Naast het aanbieden en leveren van mobiele slaapplekken, staan wij ook garant voor een goede begeleiding tijdens het gehele verblijf. De bemanning en schipper zijn zeer ervaren en weten wat jij nodig hebt. 

De slaapplekken zijn verdeel over 1- en 2 persoons hutten, waarbij wij in totaal 20 slaapplekken aanbieden. Aan boord van het schip wordt ook gezorgd voor ontbijt, middageten en avondeten. Vraag een gratis offerte aan voor het huren van ons hotelschip in Nederland. 

Hotelschip Rotterdam

Rotterdam is de toegangshaven van Europa. Vanaf hier vertrekken veel schepen voor de offshore projecten. Huur een hotelschip Rotterdam voor jouw bouwproject op zee of op het vaste land. Het is namelijk ook mogelijk om ons schip in te huren voor extra slaap accommodatie voor grote bouwprojecten in en rondom de haven van Rotterdam of tijdens de Sail Rotterdam. 

Een tijdelijke huisvesting op een hotelschip Rotterdam is mobiel en daardoor breed inzetbaar. Aan boord van de MS Tender zijn verschillende catering vormen mogelijk. Van een eenvoudige maar voedzame maaltijd voor jouw bouwpersoneel tot een 4-gangen diner tijdens een product presentatie. Onze schip bemanning zorgt voor een plezierig verblijf aan boord. 

De mogelijkheden van een hotelschip huren en inzetten zijn groot. Wil je meer weten? Neem dan zeker contact op met Offshore Lauwersoog. We denken graag met je mee en stellen een passende offerte voor je op.

Hotelschip Amsterdam

Voor een hotelschip Amsterdam hoef je niet verder te zoeken. Hotelschip MS Tender bied voor jouw project in de buurt van Amsterdam mobiele slaap accommodaties aan. Aan boord van ons schip zijn 20 slaapplekken, douche gelegenheden en een keuken die zorgt voor voedzame maaltijden.

Indien er een extra overnachtingscapaciteit nodig is kunnen wij voor een congres, evenement, Sail Amsterdam of bouwproject een tijdelijk hotel realiseren. Boek ons hotelschip Amsterdam voor jouw project en bespaar kosten op de boot transport van jouw personeel. 

MS Tender is een zeewaardig schip van ruim 40 meter lang, 7,5 meter breed en heeft 20 slaapplekken. Je kan het schip boeken door heel Nederland, daar waar water is. Wil je meer weten over de prijzen van ons hotelschip Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Tijdelijke huisvesting op water

Tijdelijke huisvesting op water maakt een offshore project efficiënter. Bij een bouwproject op zee levert een hotelschip een flinke kostenbesparing op. Het ontbreken van een lange dagelijkse reis van de bemanning naar een hotel aan wal, en de aan boord verzorgde maaltijden resulteert in een kosten efficiënte oplossing. 

Een hotelschip huren tijdens offshore projecten op zee is daarom ideaal. MS Tender is een zeewaardig schip en biedt slaapplekken aan voor maximaal 20 bemanningsleden. Overal waar water is, kan Offshore Lauwersoog met de MS Tender een tijdelijke huisvesting realiseren. 

Naast de dienst als mobiel hotel, kan je ons schip huren voor andere werkzaamheden. Zoals standby werkzaamheden voor het platform, inspecties, bevoorrading, surveys en voor het loodswezen. Wil je meer weten over de service en diensten van Offshore Lauwersoog? Neem dan zeker contact met ons op.