Bevoorradingsschip

Bevoorradingsschip

Bevoorradingsschip MS Tender kan ingezet worden op zee bij booreilanden of bij offshore energieprojecten. Op ons schip zijn twee grote takelkranen aanwezig om zware spullen over te brengen, zoals pallets met voedsel en materialen. 

Bevoorradingsschepen zijn speciaal ontworpen voor het bevoorraden van marineschepen, wetenschappelijke expedities en booreilanden met zowel materialen, brandstof als voedsel. De schepen zijn in staat om op zee onder praktische alle omstandigheden de voorraden over te hevelen. 

Via Offshore Lauwersoog is ons bevoorradingsschip MS Tender in te huren. Dit kan zijn voor een dag, maar ook voor langere periodes. Wil je meer weten over ons motorschip? Neem dan zeker contact met ons op. 

Bevoorradingsschip Tender

Ondersteunings- en bevoorradingsschip Tender ondersteunt bij diverse werkzaamheden. Ons schip kan dienen als uitvalsbasis. Denk bijvoorbeeld aan het snel aan land zetten van personeel en materieel om lokale autoriteiten te ondersteunen bij diverse situaties. Of voor de bevoorrading van offshore projecten. 

Zodra een vast of drijvend platform eenmaal in productie is, zijn er altijd ondersteunende schepen nodig. Deze zorgen ervoor dat al het werk op het eiland continu en onder alle omstandigheden doorgaan. Er bestaan verschillende soorten offshore schepen, welke zijn ontworpen voor een specifieke taak of taken.

Ons bevoorradingsschip Tender is geschikt voor bevoorrading, ankerbehandeling, inspectie en assistentie. Daarnaast beschikt MS Tender over 20 slaapplekken verdeeld over enkele en dubbele hutten. En wordt daardoor ook als hotelschip ingezet. 

Taken bevoorradingsschepen

De taken van bevoorradingsschepen zijn uitlopend. Van bevoorraden tot slepen: 

– Bevoorraden: De hoofdtaak van bevoorrading schepen is het bevoorraden. Alles wat op een booreiland nodig is wordt door dit type schip aangevoerd. Variërend van grote zware materialen tot pallets voedsel. Maar ook benodigdheden voor de bemanning van een platform. 

– Slepen, inspectie en standby werkzaamheden: Een bevoorradingsschip wordt ook ingezet voor onderhoud aan de apparatuur van platforms, inspectiewerkzaamheden, het uitvoeren van metingen of het verlenen van assistentie aan duikers. 

Bevoorradingsschip huren

Wil je als bedrijf een bevoorradingsschip huren, dan is dit mogelijk bij Offshore Lauwersoog. MS Tender wordt geregeld ingezet voor het uitvoeren van diverse taken bij een platform. Uiteraard het bevoorraden van de platforms, maar ook tijdens de terugvaart. 

Ons bevoorradingsschip wordt namelijk niet enkel alleen gebruikt om spullen te brengen, maar ook voor het afvoeren. Zodra de MS Tender terug naar de haven vaart, neemt deze het afval en kapotte onderdelen van het platform mee terug. 

Wij hebben ervaring bij het verlenen van assistentie bij booreilanden en platforms. Wil je meer weten over ons bevoorradingsschip Tender? Neem dan contact met ons op. Je kan het schip huren voor korte en langere duur.