Schip huren

Schip huren

Wil je een schip huren voor het uitvoeren van inspecties, het bodemonderzoek, hotelschip, bevoorrading, standby, survey of duikwerkzaamheden? Daarvoor kan je terecht bij Offshore Lauwersoog. Ons motorschip Tender is zeewaardig, heeft een lengte van 41,2 meter en is 7,5 meter breed. 

MS Tender heeft een speciale onderzoeksruimte van 5 bij 4 meter. Het is mogelijk om ons schip te huren voor een dagdeel, hele dag of meerdere dagen. Het grote schip is voorzien van 20 slaapplekken, welke verdeeld zijn in enkele en dubbele hutten. 

De bemanning en schipper zorgen voor een veilige vaart door ons gekwalificeerd personeel. Er wordt gezorgd voor eten en drinken, welke je in de gezellige kombuis nuttigt. Wil je ons schip huren in Nederland? Neem dan contact op met Offshore Lauwersoog. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor één of meerdere dagen.

Schip huren Friesland

Via Offshore Lauwersoog kan je ons zeewaardige schip huren Friesland. De thuishaven van de nostalgische MS Tender is Lauwersoog. Vanaf hier kunnen wij iedere locatie in Nederland bedienen. Wil je een schip huren Friesland? Neem dan zeker contact met ons op. 

We vertellen je graag meer over ons motorschip en de mogelijkheden van een schip huren in Nederland. Je kan de Tender bijvoorbeeld huren voor zeevissen, wrakvissen of makreel vissen op de Noordzee. Voor een dagdeel, gehele dag of meerdere dagen. 

Ons motorschip is uitgerust met de nieuwste apparatuur en wordt naast de sportvisserij ook voor andere doeleinden gebruikt. Bijvoorbeeld voor duikwerkzaamheden, als bevoorradings- en hotelschip.

De tender heeft 2 onafhankelijke machinekamers, waardoor deze uitermate geschikt is voor inzet in risicogebieden. Voor projecten bij booreilanden, windparken of in kwetsbare gebieden. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een schip huren Friesland.

Offshore energie

Steeds meer wordt er geïnvesteerd in duurzame offshore energie. Naarmate de toekomst duurzamer wordt, neemt de vraag naar veilige offshore energie-infrastructuur toe. Efficiënte en veilige energievoorzieningen zijn essentieel om aan de toenemend energievraag te voldoen.

Offshore Lauwersoog helpt mee aan de opwekking van duurzame energie door middel van standby werkzaamheden voor offshore energie te verrichten. Op onze Tender service kunnen de werknemers uitrusten, overnachten, eten en ontspannen.

Wil je meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen bij de ontwikkeling van een windmolenpark op zee? Neem dan zeker contact met ons op. We kijken graag samen naar de mogelijkheden en wat onze vessel voor jouw project kan betekenen.

Groot schip huren

Groot schip huren kan bij Offshore Lauwersoog. De nostalgische MS Tender heeft plek voor maximaal 75 personen. Ben je als bedrijf op zoek naar een groot schip voor stand-by werkzaamheden of voor een survey bodemonderzoek? Neem dan zeker contact met ons op.

Wij hebben veel ervaring in het verrichten van stand-by werkzaamheden, survey’s, begeleiden van onderwater werkzaamheden en als windmolenparken standby vessel. Wil je meer informatie over onze MS Tender en wat de mogelijkheden zijn? Stuur ons dan een bericht.

Ons schip staat volledig onder scheepvaartinspectie. We hebben alle vereiste reddingsmaterialen aan boord en uiteraard is onze schip bemanning gekwalificeerd volgens de regelgeving van scheepvaartinspectie. Bij ons ben je altijd in veilige handen. 

schip huren MS Tender offshore Lauwersoog duikschip 2
MS Tender offshore Lauwersoog schip huren 11
MS Tender Kapitein Frank Offshore Lauwersoog schip huren
Tender Noordzee