Schip huren Friesland

Schip huren Friesland

Een schip huren Friesland is mogelijk via Offshore Lauwersoog. Wij hebben een vessel van ruim 41 meter lang en 7,5 meter breed. De nostalgische MS Tender kan voor diverse doeleinden ingezet worden. Als werkvaartuig voor het uitvoeren van survey, loodswezen, inspectie- en duikwerkzaamheden. 

Alsmede voor boot transport Friesland en standby werkzaamheden. Ons schip geeft plek aan maximaal 75 personen waarbij er 20 slaapplaatsen zijn. Iedere dag van de week kan je onze vessel afhuren voor werkzaamheden in Friesland, maar ook buiten deze provincie. 

Ons schip is uitgerust met de modernste apparatuur en kan voor diverse activiteiten ingezet worden. Bijvoorbeeld voor de sportvisserij, rondvaart tochten, survey bodemonderzoek en bij offshore werkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Groot schip huren

Groot schip huren in Nederland voor sportvisserij, duikwerkzaamheden of andere bedrijfsmatige doeleinden. De vaste ligplaats van onze MS Tender is haven Lauwersoog, welke in het noorden van het land is gelegen. Daarom is een schip huren Friesland bij uitstek interessant. 

Uiteraard is het ook mogelijk om vanaf iedere andere haven te vertrekken in Nederland. Zoals de haven in Vlissingen of Den Helder. MS Tender is uitgerust met twee kranen om zware spullen aan en van boord te hijsen. Bijvoorbeeld de zuurstofflessen voor duikers. 

Wil je meer informatie ontvangen over schip huren Friesland? Voor boot transport tot duiken? Neem gerust contact met ons op. We kijken graag samen naar de mogelijkheden en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Boot transport Friesland

Bij Offshore Lauwersoog is het mogelijk om onze vessel te huren voor boot transport Friesland. Heb je een boot of jacht welke moet worden vervoerd naar een haven, werf of winterstalling? Schakel dan Offshore Lauwersoog in. Ook voor het vervoeren van scheepsmotoren. 

Wij zijn specialist in boot transport en zorgen ervoor dat jouw kostbare bezit in een veilige haven aankomt. Het schip de MS Tender is een zeewaardige vessel van ruim 41 meter lang en 7,5 meter breed. Kleinere boten worden met onze hijskraan aan boord gehesen. 

Naast onze schipper is vakkundig personeel aanwezig die de nodige hijservaring hebben. Daardoor kan je erop vertrouwen dat jouw waardevolle lading ongeschonden op de eindbestemming terechtkomt. Onderweg houden we je op de hoogte van de voortgang. 

Zeevissen Friesland

Bij Offshore Lauwersoog kan je de MS Tender voor één of meerdere dagen huren voor zeevissen Friesland. Een dagje zeevissen Friesland met je collega’s bijvoorbeeld. Het is een unieke manier om een leuk bedrijfsfeest te geven of voor een presentatie van een nieuw product. 

Nodig je klanten uit en vier het jubileum van het bedrijf tijdens een barbecue op het grote schip. We hebben plek voor maximaal 75 personen. De catering kunnen wij uiteraard volledig voor je verzorgen. Er zijn tal van mogelijkheden om ons nostalgische schip te huren in Friesland. 

Wil je meer informatie over het afhuren van ons motorschip? En wat wij allemaal voor je kunnen betekenen, ook op horecagebied? Neem dan snel contact met ons op. Onze schipper verheugt zich erop om samen een mooie vaart te maken op zee.