Boot transport Friesland

Boot transport Friesland

Voor boot transport Friesland kan je terecht bij Offshore Lauwersoog. Met ons grote schip MS Tender slepen of duwen wij het vaartuig naar de gewenste haven of locatie op het water. De schipper en zijn team kennen de bottlenecks op het water en weten hier op in te spelen. 

Offshore Lauwersoog is bekend met de vaarwegen. Wij kunnen ieder transport per boot uitvoeren en calculeren voor binnenwateren en over zee. Onze thuishaven is gelegen in het noorden van land in Lauwersoog. Boot transport Friesland ligt voor ons om de hoek.

Wij transporteren ieder vaartuig in Nederland naar Friesland, Groningen of een andere provincie. Voor kleine boten die op het dek vervoerd kunnen worden, zijn er twee zware kranen aanwezig. Deze hijsen jouw boot aan dek.

Vervoer boot

Voor vervoer boot zijn er twee mogelijkheden. De eerste is transport over land, waarbij het vaartuig op een trailer wordt geladen en naar de plaats van bestemming wordt gereden. In de haven wordt het schip van van de trailer gehesen en te water gelaten. Of gelijk op dok gezet. 

De tweede mogelijkheid voor bootvervoer is transport over water. Dit vindt plaats door een schipper die het vaartuig naar de gewenste locatie vaart of via sleep-/duwtransport. Binnen Nederland wordt vaak gekozen voor slepen of duwen, aangezien ons land een uitstekend waterwegen netwerk heeft. 

Een booteigenaar kiest voor ervaren schipper wanneer een jacht of zeilschip naar een specifieke internationale locatie moet worden vervoerd. Bijvoorbeeld voor het doorbrengen van een vakantie of als een zeilboot meedoet aan een race.

Boten transport

Voor boten transport Friesland kan je terecht bij Offshore Lauwersoog. Het schip MS Tender kan vrijwel iedere boot slepen of duwen naar de gewenste locatie binnen Nederland. Onze thuishaven is Lauwersoog haven, wat ligt op de grens van provincie Friesland en Groningen. 

Voor boten transport in Nederland kan je ons schip huren, inclusief schipper en zijn schip bemanning. Wil je jouw boot laten vervoeren naar Friesland? Vraag dan bij ons een scherpe offerte aan. Offshore Lauwersoog heeft jarenlange ervaring met slepen en duwen van vaartuigen. 

Naast boten transport kan je de MS Tender huren voor andere doeleinden. Zoals voor standby werkzaamheden, survey bodemonderzoek, survey vessel 4c offshore, windmolenpark standby vessel en het loodswezen.

Boot transport kosten

De boot transport kosten is afhankelijk van hoe groot het schip is, het aantal zeemijlen en het gewicht. Hoe groter de afstand, hoe hoger de transport boot prijs is. Bij boten transport over de weg wordt eigenlijk altijd een kilometerprijs vastgelegd. 

Een vaartuig slepen is een zeer goed alternatief van boot transport weg. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuw jacht hebt gekocht, waarvan de motor nog moet worden ingebouwd. Offshore Lauwersoog helpt je bij het vervoer van jouw droomboot. Wat de boot transport kosten voor jouw vaartuig zijn, kunnen wij uitrekenen. 

De kosten voor een boot slepen is maatwerk, daarom geven wij geen algemene prijs uit. Op deze manier betaal je ook nooit te veel voor het boot transport naar Friesland of andere provincie. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor boot transport Nederland.