Contact

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over onze diensten en werkzaamheden? Wil je een schip huren voor stand-by werkzaamheden voor een platform of windmolenpark op zee? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer informatie over de inzet van onze offshore survey vessel? En wat wij voor jouw bouwproject op zee kunnen betekenen? Neem contact op met Offshore Lauwersoog. We vertellen je graag meer over onze vessel. 

Aan boord van onze MS Tender is plek voor 75 man. Ben je als bedrijf op zoek naar een groot schip als tender service, een hotelschip of voor boot transport? Contacteer ons dan zeker. Onze thuishaven is Lauwersoog. Je kan een bezoek brengen in de haven waar je de vessel gelijk kan bezichtigen. 

Contact gegevens Offshore Lauwersoog 

Contact gegevens van Offshore Lauwersoog zijn:
Robbengat 8
9976 VK Lauwersoog
Tel. +31 (0)6 53 37 03 86 of +31 (0)6 22 90 32 25
E-mail: info@offshorelauwersoog.nl

De ligplaats van onze MS Tender is Lauwersoog Haven. Het adres van de thuishaven is:
Haven 50
Lauwersoog

Let op, dit is géén postadres. Je kan gratis parkeren bij Lauwersoog haven, direct bij ons tender schip.

Standby werkzaamheden

MS Tender voert standby werkzaamheden uit voor alle soorten offshore projecten. Of het nu gaat om een windmolenpark op zee of een boorplatform. Als bevrachter bevoorraden wij ook de platformen op zee. 

Wij houden ons ook bezig met specifieke operaties, zoals duiken en bodemonderzoeken. Met onze twee krachtige kranen aan boord is een hijsoperatie eveneens mogelijk. We bieden assistentie aan duikers bij onderhoudswerkzaamheden aan platformen en onderwater onderzoeken. 

Aan boord beschikt onze Tender over een onderzoeksruimte van 5×4 meter. Het schip is geschikt voor DSV- en survey-werkzaamheden. Op het dek is een 20-inch container en een decompressiekamer mogelijk. Er is een kleine aanpassing nodig om deze op een vierpunts ligplaats te krijgen.

Samenwerking met andere bedrijven

Wij hebben al met veel andere bedrijven mogen samenwerken, zoals: 

Nederlands Loodswezen BV
Deep BV
Jumbo maritime
Tender service IJmuiden
Sima Charters
Bureau waardenburg
Stichting de Noordzee schoon
All works at height Belgie

Wil je ook met ons samenwerken? Neem dan vrijblijvend contact op met Offshore Lauwersoog voor meer informatie.