Schip bemanning

Schip bemanning

De schip bemanning van de offshore survey vessel staat dag en nacht paraat. De Offshore Lauwersoog organisatie is ontworpen om snel en adequaat in te spelen op de veranderende beschikbaarheid vereisten, welke inherent zijn aan de dynamiek van alle offshore activiteiten. 

Ons service schip MS Tender met zijn bemanning staat daarom altijd klaar, zowel voor kortlopende als langlopende projecten. Wil je ons schip huren voor jouw offshore project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Offshore service schip is speciaal gebouwd voor:

– veilige overdracht van personeel
– ondersteunende activiteiten bij duiken
– offshore on-site onderzoeken
– bevoorrading van platformen

Opgeleide bemanning

Ons schip en opgeleide bemanning zijn de sleutel tot de aanhoudend hoge kwaliteit van onze offshore-diensten. Onze Offshore Lauwersoog organisatie aan wal zorgt voor maximale ondersteuning. 

Ervaren kwaliteits- en veiligheidsmanagers staan ​​permanent paraat om de continuïteit van de operaties te garanderen. Onze schip bemanning is getraind in maritieme en communicatieve vaardigheden, zodat ze weten welke beslissingen ze moeten nemen in bepaalde omstandigheden. 

Wil je het schip huren voor een olie- of gasproject? Of ben je op zoek naar een ondersteuningschip voor een nieuw te bouwen windturbinepark op zee? Neem dan zeker contact op met Offshore Lauwersoog. Wij bieden standby werkzaamheden aan in de offshore.

Bemanning van een schip

Voor de bemanning van een schip zijn meerdere functies in te vullen. Bij Offshore Lauwersoog werken we met een vast en ervaren team. Van matrozen tot riggers tot aan een offshore installatie manager en de kapitein. 

De offshore industrie is de afgelopen twintig jaar veel veiliger geworden voor zowel de bemanning als het milieu. Maar buiten dat is het aan boord van de schepen ook veel comfortabeler. Aan boord van MS Tender zijn 20 slaapplekken verdeeld over 1-persoons en 2-persoons cabines.

De bemanningsleden kunnen hier uitrusten, maar ook de crew van platformen. MS Tender kan door de slaapgelegenheden ook als hotelschip ingezet worden. De bemanning van MS Tender is zeer ervaren en zorgt dan ook voor een hoge kwaliteit aan boord.

Bemanning aan boord

De bemanning aan boord van ons offshore serviceschip zijn opgeleid om te assisteren bij offshore projecten. Je kan onze survey vessel met bemanning inhuren voor kortlopende, niet-geplande diensten en voor langlopende projecten.

De MS Tender vaart onder Nederlandse vlag en biedt naast stand-by werkzaamheden ook andere diensten aan. Zoals een dag of weekend makreel-, anker- of sportvissen op zee of bij de Waddeneilanden. Ons schip dient ook als training vessel voor het loodswezen, als hotelschip of directie vaartuig. 

Je kan de vessel met bemanning huren voor diverse activiteiten. Heb je een vraag of wil je meer weten over ons Offshore Lauwersoog bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze service en diensten op het water.