Bevoorrading schepen

Bevoorrading schepen

Bevoorrading schepen zijn altijd nodig voor offshore projecten, zoals booreilanden en bij de aanleg van windmolenparken. Bij Offshore Lauwersoog kan je ons bevoorrading schip huren voor zowel kleine als grote projecten. 

Wij verzorgen de bevoorrading van vaste en drijvende platformen met onze MS Tender. Ons schip is ruim 41 meter lang en 7,5 meter breed. Naast bevoorrading verzorgen wij ook andere ondersteunende taken. Ons bevoorradingsschip kan als hotelschip ingezet worden. Aan boord zijn 20 slaapplekken verdeeld over enkele en dubbele hutten. 

Bevoorrading schepen zijn onmisbaar als het gaat om grote projecten op zee. Wij kunnen je van dienst zijn met bevoorrading, ankerbehandeling, inspectie en assistentie werkzaamheden. Wil je meer informatie ontvangen over bevoorradingsschip Tender? Neem dan contact met ons op.

Bevoorradingsschip Tender

Bevoorradingsschip Tender staat tot jouw beschikking voor diverse werkzaamheden op zee. Ons schip kan dienen als uitvalbasis voor het personeel, maar ook om lokale autoriteiten te ondersteunen bij specifieke werkzaamheden. 

Een bevoorradingsschip zorgt ervoor dat het werk op het platform continue kan doorgaan. MS Tender is geschikt voor de taken van bevoorrading, ankerbehandeling, inspectie en standby werkzaamheden. Zoals assistentie verlenen bij onderhoud aan de apparatuur van het platform en inspectie werkzaamheden. 

Wij kunnen metingen uitvoeren en assistentie verlenen aan de duikers. Daarnaast kan het bevoorradingsschip Tender ook sleep werkzaamheden verrichten. Zodra ons schip terugvaart naar de haven nemen we uiteraard het afval en kapotte onderdelen van het platform mee terug.

De nieuwste apparatuur

MS Tender is uitgerust met de meest moderne en de nieuwste apparatuur:

– Epirb, Sart noodapparatuur en een VHF nood marifoon. 
– Twee JRC GPS kompassen en een Simrad DGPS. 
– Een Arpa/Ais radar atlas 1000 X-band.
– Arapa/Ais/chart radar JRC JMA 5310 X-band.
– Ais Atlas class A.
– Autopilot Robertson Ap-45.
– Echo sounder Furuno, site scan ray marine en dieptemeter.
– Op de romp gemonteerde Atlas Deso transducer.
– Satelliet TV systeem KVH.

MS Tender beschikt over twee kranen om spullen van en aan boord te hijsen. Zoals pallets voedsel, materialen of zuurstofflessen voor de duikers. Eén kraan heeft een lang bereik van 10 meter en 1.880 kilo en een kort bereik van 5 meter met 4.300 kilo. De andere kraan heeft op 13,5 meter een hijskracht van 960 kilo en op 3 meter 6.000 kilo. 

Stand-by boot en loodsjol

Bevoorradingsschip Tender beschikt over een stand-by boot en een loodsjol. Deze zijn eveneens in te zetten bij de offshore werkzaamheden. Een loodsjol is essentieel voor het beloodsen van schepen en platforms. 

Zowel de stand-by boot als de loodsjol zijn uiterst zeewaardige en oerdegelijk. Indien je op zoek bent naar bevoorrading schepen voor jouw platform project op zee? Informeer bij Offshore Lauwersoog naar de mogelijkheden om onze MS Tender te huren. 

Het is eveneens mogelijk om onze vessel in de thuishaven Lauwersoog te bekijken, waarna we vervolgens een passende offerte opstellen. Naast bevoorrading schip is MS Tender ook in te zetten voor inspecties, bij survey bodemonderzoek, als survey vessel 4c offshore project, windmolenparken standby vesseldirectie vaartuig en voor onderwater werkzaamheden.